Céginfo

Az ALCHIMISTA Stúdió 1995 óta tervez, kivitelez és
forgalmaz kovácsoltvas bútorokat a magyar és európai piacon.

Tervezőink egytől-egyig fiatal, tehetséges magyar iparművészek. Az általunk készített bútorok és tárgyak, leginkább hagyományos kézműves technológiával készülnek, ötvözve a kézi kovácsolást a korszerű előállítási technikákkal.

Bútoraink és lakberendezési kiegészítőink megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Az állandó katalógus termékeken kívül, több ezer egyéb terv és látványrajz alapján, a megrendelő világának leginkább megfelelő egyedi igényt, tervet, elképzelést is megvalósítunk.

Termékeinket belsőépítészek, lakberendezők és kivitelezők is népszerüsítik. Együttműködésünk során igazán személyreszabott, a lakás hangulatának leginkább megfelelő tárgyak kelnek életre.

Lakberendező kollégánk segítségével ruha- és virágboltok, éttermek, szépségszalonok, wellness pihenők, vagy egyéb üzleti  terek tervezését, kialakítását is el tudjuk látni.

Kovácsoltvas és modern fém bútoraink mellett kortárs művészek képeit, kézműves üveg, textil tárgyakat, egyedi lámpaernyőket, textiliákat is kínálunk.

  Az ALCHIMISTA név és logo, védjegy oltalom alatt áll, csakúgy mint bizonyos termékeink. Kérlek tartsd tiszteletben a szellemi termék tulajdont!

Creative Commons Licenc AZ OLDALON MEGJELENŐ FOTÓK A SZERZŐ TULAJDONÁT KÉPEZIK. AZOKAT KIZÁRÓLAG ÍRÁSOS ENGEDÉLLYEL, ÉS A FORRÁS MEGJELÖLÉSÉVEL LEHET FELHASZNÁLNI! Copyright Alchimista Stúdió kft. Minden jog fenntartva. All rights reserved.