Referenciák

Kovácsunk, munka közben  
    Az Alchimista Stúdió alapítása, azaz 1995 óta, tervező, iparművész, ötvös, lakberendező és üvegművész csapatunk a műemléképületektől a vendéglátó egységek, lakóingatlanok teljes vagy részleges berendezéséig sok érdekes munkát ellátott már.

Katalógus és egyedi termékeink - iparművész designerünk által formatervezett és saját gyártói háttérrel előállított - esztétikailag és ergonómiailag átgondolt tárgyak.


Kül- és beltéri korlátok, kerítések, bútorok, lakberendezési kiegészítők, fogasok, virág- és újságtartók, franciaágyak, falikarok, csillárok, fali lámpák, kandalló kellékek, vasalatok, ajtó- és ablak kilincsek,fogantyúk alkotják alap kínálatunkat.

Belsőépítész lakberendező és privát ügyfeleinktől azonban sokszor kapunk teljesen egyedi, -saját elképzeléseik szerint kivitelezendő- modern fém, vagy kovácsoltvas berendezési tárgyakra is megrendeléseket.

Ezeket a feladatokat hasonló nyitottsággal próbáljuk ellátni, hiszen sokszor egy-egy összetettebb munkafolyamat, nehezebb kivitelezhetőség kapcsán mi is rengeteget tanulunk megrendelőinktől.


Azt tapasztaljuk, hogy hagyományos kézműves technológiával előállított, egyenként végiggondolt  tárgyakra igény van mai "futószalagtermék"-korunkban, ezért kisszériás és egyedi gyártásunkat fenntartva kínálunk minőségi, esztétikus és funkcionális bútorokat, lakberendezési eszközöket elérhető áron.
  


 
 
 Referenciák