Rólunk mondják

   " Lassan tíz éve már annak, hogy egy csodálatos kiadvány került a kezembe; az Alchimista Stúdió katalógusa. Megvallom elvarázsolt a látvány. Sehol nem találkoztam még a kovácsoltvas lakberendezési tárgyak ilyen skálájával. Szokatlan formaviláguk, kecsességük rabul ejtett. A lágy ívek melyekben a vas rideg keménysége feloldódik, megmozgatták fantáziámat. Elhatároztam, hogy amint lehetőségem nyílik rá felhasználom munkámhoz ezeket a termékeket. Nem kellett túl sokáig várnom az alkalomra.

Közös munkánk egy egyedi lámpatest elkészítésével kezdődött melyhez én terveztem a díszüveget. Majd ezt követte számos újabb megrendelés. Számomra nagyon fontos a precizitás, a minőségi munka, a nyitottság, a feladatok kreatív megközelítése. Mindezt megtaláltam az Alchimista Stúdióban. Minden egyes általam tervezett termék elkészültekor megélhettem az alkotás csodálatos élményét. A termékek mindig pontosan a tervek szerint készültek el! Pontosan ugyanazok az ívek, formák, méretek amelyeket megálmodtam. Ez rendkívüli a kézműves termékek világában.

De az sem jelentett problémát, ha bármi változtatásra szorult. Nem volt megoldhatatlan feladat sem. Minden esetben maximális segítőkészséggel, pozitív hozzáállással találkoztam.

A kollekcióból felhasznált termékek és a közösen megalkotott tárgyak minden esetben  egyedi, különleges hangulatot kölcsönöztek a berendezett tereknek. Noha a kovácsoltvas termékek alaphangulata rusztikus, otthonos és lágy, bátran alkalmazhatóak a modern, letisztult karakterű terekben is.

Azt hiszem, hogy az elmúlt évek során Jánky Emesével kialakult kapcsolatunkat ez jellemzi legjobban: professzionális, mégis nagyon emberi. Számomra ez a sikeres együttműködés záloga. Remélem, hogy még sok-sok éven át lesz lehetőségünk közös munkára. "

Muszka Ágnes
lakberendezőNéhány SMS visszajelzés:

 - "Tisztelt Alchimisták! Köszönünk mindent, csodás az elkészült munka! M.Ilona."

 -"Kedves Emese!" Köszönjük az ágyat. Nagyon szép és kényelmes. Ü.Szabolcs
 
 - "Csodás az elkészült Liliomos ajtó és ablak rács. Imádok így hazamenni és biztonságban érzem magam. Köszönöm Önnek és  Kollégáinak ." Dr. B. Mariann

 - "Szia, eszméletlen jó hangulata lett az új hálószobának. A lányom imádja az ágyat, a fésülködőasztalt meg a többit. Nagyon örülök, hogy találkoztam veletek. Éva "

 -" Kedves Emese! Nagyon köszönöm, hogy megtervezted és elkészítettétek ezeket a lámpákat. Izgalmas, egyedi megoldás lett így üveggel párosítva és nagyon szeretjük őket. B. Szabina és András."