Szolgáltatás

 
 

  BÚTOR RESTAURÁLÁS

  • Ha ülőbútorának kárpitját cserélné, esetleg más színűre festetné vagy antikoltatná az asztalát, netalán lámpabúrája törött vagy elpiszkolódott, ne szomorkodjon. Egy új bútor árának töredékéért újjá varázsoljuk a régit. Régi kovácsoltvas bútorait, kandellábereit esetleg felújítandó korlátját, átfestendő kerítését is ránk bízhatja. Homokfújással, rozsdamentesítő alapozással és új fedőfestékkel kezelve, nem ismer majd rá régi tárgyaira. Küldje el a felújítandó tárgy képét és kérje szakértőnk árajánlatát.

  BÚTOR BÉRLÉS

  • Ha rendezvényre, kiállításra, fotózáshoz, filmezéshez, esküvői vagy céges rendezvényekhez kiegészítőket, bútorokat keres, de anyagi kerete nem engedi meg, hogy legyártassa a megfelelőt,- béreljen. A bérlés költsége az első 3 napon a bútorok eladási árának 15%-a. Minden további napon +5% bérlési díjat számítunk fel. A bútorok származási helyének -a rendezvényen, eseményen való- feltüntetését elvárjuk. A letéti díjat a bútor hibátlan visszszolgáltatásakor visszafizetjük.

  NÁSZAJÁNDÉK

  • Ha Önök, "Ifjú pár" nálunk választanak első közös otthonukba bútort, berendezési tárgyat, praktikus kiegészítőt, a nászajándéklista vezetés teljes ügyintézését ránk bízhatják. A násznép lehetőségeihez mérten részt vállalhat az adott bútorok megvásárlásában, mi pedig szállítunk a megadott címre, időpontban, ellátva minden darabot az ajándékozó (-k) által aláírt kísérő kártyával. Nincs több fölösleges étkészlet, konyhai robotgép, sonkaszeletelő, kakukkos óra. Csak az, amire valóban szükségük van az új közös életben. Egy izgalmas franciaágy, remek matrac, asztal és szék, fölötte csillár, karnisok, hogy legyen mire a függönyt aggatni meg egy szép gyertyatartó, „áramszünet” esetére.

  CÉGAJÁNDÉK

  • Reklámajándékaink igényes kivitelezésükkel, egyediségükkel, melegséget árasztóan gazdagítják sablonos, tipizálásra berendezett világunkat. Ez a törekvés észlelhető a különböző értékeket képviselő cégek gyakorlatában. Eddig számos nagyvállalat bízott az Alchimista ajándékok vonzerejében. Az OTP-Bank, a Tetra Pack, a Volvo Hungária, a Pannon GSM csak néhány példája ezeknek. Lepje meg ügyfeleit míves kovácsoltvas és modern fém ajándékkal!

                  

  AJÁNDÉK UTALVÁNY

  • Ha bizonytalan , hogy minek is örülne jobban barátja, kollégája, ismerőse váltson sorszámozott, névre szóló ajándék utalványt 5.000-10.000-25.000-50.000 forint vagy tetszőleges értékben. Értékelni fogják gesztusát és Ön is elkerülheti a kényszermosolyokat. Az ajándékutalvány egyedi bútorra, lakberendezési kiegészítőre, szőnyegre, művészi nyomatokra, poszterre azaz minden általunk tervezett és forgalmazott termékre beváltható.

  ON-LINE VÁLOGATHAT POSZTER ÉS MŰVÉSZI NYOMAT KÍNÁLATUNKBÓL.

  • Örömmel jelentjük, hogy http://www.kepkeretezes.hu internetes oldalunkon kedvére válogathat több ezer darabos poszter és művészi nyomat, képkeret és képfüggesztő-rendszer kínálatunkból. A My Gallery-ben képe egyedi méretét és alapanyagát is meghatározhatja. Élvezze a választás szabadságát! Rendelés menete:
  • A kiválasztott termékek információját másolja ki,
  • e-mailben küldje el nekünk (alchimistastudio(kukac)gmail(pont)com),
  • hamarosan tájékoztatjuk a pontos ár, és a várható szállítási időpont felől.
  • Ha választásában bizonytalan, és a dekorálni kívánt lakás, iroda, szálloda vagy közintézmény a feladat összetettsége miatt, több szakértelmet igényel, kérje kollégánk helyszíni segítségét, mindenre kiterjedő ajánlatát. Kellemes böngészést, jó válogatást a www.kepkeretezes.hu -n