Hogyan rendelhetek online?

Kapcsolódó dokumentumok
Megrendelő lap Megrendelő lap Megrendelő lap Megrendelő lap
2011. nov. 21. | Téma: , Gyakran ismételt kérdések, GyIK | Utoljára módosítva: 2024-04-24 09:14:45 | 1772 Olvasás

Amennyiben nincs ideje, módja személyesen egyeztetni rendelésével kapcsolatban, az alchimista(kukac)t-online.hu vagy az alchimistastudio(kukac)gmail.com címre továbbíthatja igényét.
Válaszlevelünkben elküldjük az adatai alapján (név, cím, telefonszám, email cím, termék neve, mérete, ára) kitöltött megrendelőlapot és tájékoztatjuk a termék elkészülésének várható idejéről.
Megspórólhatja ezt az adminisztrációs időt amennyiben letölti mellékelt "Megrendelőnket" és kitöltve eljuttatja azt elektronikusan hozzánk.

A megrendelőlap aláírt változatát és a rendelési összeg 50%-át kérjük juttassa el a Megrendelőlapon feltüntetett bankszámlaszámunkra. Rendelése ezek beérkezése után lesz aktív. Kérjük adja meg telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot amennyiben tisztázandó kérdésünk adódna. A legyártott bútor, lakberendezési kiegészítő a teljes vételár kiegyenlítésekor kerül tulajdonába.

Joga van rendelésétől elállni és a teljes befizetett előleg összegét visszakapni amennyiben 48 órán belül, írásban jelzi elállási szándékát. Ennek leteltável illetve gyártásba vett bútor esetén az előleg összegét akkor sem tudjuk visszaadni, ha a megrendelt tárgyat nem kívánja átvenni. 
 

A megrendelőlapot itt is letöltheti.